Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Skype op iOS ondersteunt nu Split View en meer dankzij iOS 9

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2015, 9:12 CategorieApplicaties

Skype heeft bekendgemaakt dat de applicatie voor iOS nu geoptimaliseerd is voor de nieuwste versie van het Apple-besturingssysteem: iOS 9. Daardoor ondersteunt Skype nu functies als Split View en Slide Over.

Skype krijgt iOS 9-update

Skype heeft dit weekend een verse update uitgebracht voor iOS 9-gebruikers, die het versienummer van de applicatie op 6.3 brengt. Deze update brengt een aantal iOS 9-features met zich mee, zoals Split View en Slide Over. Met de laatstgenoemde optie zijn gebruikers in staat een tweede app te openen en daarmee aan de slag te gaan, terwijl Split View gewoonweg twee apps naast elkaar opent en die ook allebei op het iPad-scherm weergeeft. Dat betekent dus dat je Skype altijd naast een andere app kunt gebruiken op je iPad.

Daarnaast is het nu mogelijk om direct op een berichtje te reageren vanuit het notificatiescherm (ook wanneer je apparaat vergrendeld is) en ben je in staat om direct vanuit Spotlight een nieuw gesprek te starten binnen de chatapplicatie. Je zoekt de benodigde contactpersoon op en kunt meteen het gesprek initiëren. Vorige maand introduceerde Skype overigens ook al ondersteuning voor Android Wear.

iOS 9 is sinds woensdagavond 16 september, zeven uur beschikbaar voor het Nederlandse publiek. We hebben in dit artikel een overzicht gemaakt van de iOS-apparaten die allemaal geüpgraded kunnen worden. Wil je meer lezen over het besturingssysteem? Dan kun je bij ons uitgebreide achtergrondartikel terecht.

  • Skype voor iPad
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.