Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sonic Dash 2: Sonic Boom nu verkrijgbaar voor iOS en Android

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2015, 9:05 CategorieAndroid

Sega heeft laten weten dat Sonic Dash 2: Sonic Boom nu ook verkrijgbaar is voor Android, nadat de game eerder voor iOS verscheen. In tegenstelling tot de iOS-versie, beschikt de Android-variant niet over een simpele smartwatch-applicatie met Sonic in de hoofdrol.

Download Sonic Dash 2: Sonic Boom

Sega heeft laten weten dat de game Sonic Dash 2: Sonic Boom, als langverwachte opvolger van het populaire spel Sonic Dash, vanaf nu te downloaden is voor iOS én Android. De iOS-versie is al enkele dagen geleden uitgebracht door Sega en heeft een simpele Apple Watch companion-app in de vorm van een stappenteller met een Sonic-thema. Die stappenteller probeert de gebruiker te stimuleren om meer te lopen in het echte leven, waarna er dingen worden vrijgespeeld in de applicatie op het platform van Apple.

Helaas is het zo dat Sega geen Android Wear companion app heeft gemaakt. Was je dus van plan om deze game te downloaden voor Android, dan loop je dus een handige feature mis. Sonic Dash 2: Sonic Boom is een soort combinatie tussen het populaire en leuke Sonic Dash en de tegenvallende (exclusieve) gameserie Sonic Boom op Wii U en Nintendo 3DS. Het thema van de game is gebaseerd op de televisieserie die samen met de games is uitgebracht. Je kunt het spel via de onderstaande downloadlinks binnenhalen voor het platform naar keuze.

  • Sonic Dash 2: Sonic Boom
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.