Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sonic Dash 2: Sonic Boom wordt binnenkort uitgebracht

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2015, 9:21 CategorieAndroid

De Japanse speluitgever Sega heeft bekendgemaakt dat Sonic Dash 2: Sonic Boom binnenkort wordt uitgebracht op Android en iOS. Helaas heeft de spellenboer nog geen precieze datum vrijgegeven voor de opvolger van het populaire Sonic Dash.

Sega: ‘Sonic Dash 2: Sonic verschijnt snel’

Fans van Sonic Dash kunnen er wellicht niet meer op wachten: de release van Sonic Dash 2: Sonic Boom. De eerste game is mateloos populair en wordt momenteel nog gespeeld door honderdduizenden mensen. Onlangs bracht Sega zelfs nog een update uit voor de app, die de Angry Birds in het universum van Sonic introduceerde. Maar of dat fans wist te bekoren, durven wij te betwijfelen. Die fans kijken waarschijnlijk uit naar dit spel, die dus binnenkort wordt uitgebracht voor zowel het Android- als het iOS-platform.

Maar wanneer precies, dat is nog onduidelijk. Duidelijk is in elk geval dat de soft launch-periode aan zijn einde komt en zowel Sega als ontwikkelaar Hardlight het aandurven de game op de markt te brengen. Hardlight heeft de eerste Sonic Dash, die meer dan 140 miljoen keer gedownload is, als basis voor Sonic Dash 2 gebruikt en naar eigen zeggen voortgebouwd op die elementen: bereid je maar vast voor op meer actie en meer uitdagingen. Houd de komende tijd dus Google Play en de App Store in de gaten – en anders doen wij dat wel.

  • Sonic Dash 2: Sonic Boom
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.