Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Surface Pro 4 is Microsoft’s snelst verkopende zakelijke tablet

Geschreven door
Geplaatst op21 oktober 2015, 10:27 CategorieMicrosoft

De Microsoft Surface Pro 4 moet nog in de schappen van de eerste winkels verschijnen maar de tablet is volgens Microsoft nu al een succes, wat betreft de zakelijke markt dan. Het Amerikaanse bedrijf geeft aan dat de pre-orders van zakelijke klanten de verwachtingen overtreffen; er zijn meer Surface Pro-tablets dan ooit tevoren besteld.

De Microsoft Surface Pro 4 is volgens Microsoft de snelst verkopende Surface-tablet tot op heden, kijkend naar de bestellingen die door bedrijven en instellingen gedaan zijn. Dertien grote organisaties, waaronder drie onderwijsinstellingen, hebben al aangegeven met de Surface Pro 4 aan de slag te willen. Volgens Microsoft zien deze organisaties de voordelen van een twee-in-één apparaat maar gaat het vooral om de kosten die bespaard worden omdat er geen laptop én een tablet nodig is. Daarbij blinkt Windows 10 volgens het bedrijf uit in veiligheid en management-opties.

Afgelopen maand werd de Microsoft Surface Pro 4 officieel gepresenteerd. Hoewel er qua uiterlijk niet veel veranderd is heeft Microsoft onder de motorkap belangrijke wijzigingen doorgevoerd. Zo draait de hybride tablet op een zesde generatie Intel-processor, is het werk- en opslaggeheugen verhoogd, is de Surface Pen verbeterd en heeft Microsoft de Type Cover van nieuwe techniek voorzien. Dit alles is nog steeds geplaatst in een slank en licht design.

In Nederland kan de Surface Pro 4 reeds besteld worden, onder andere via de retailers onderaan dit artikel. De tablet moet vanaf 19 november geleverd worden.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Reacties

  1. Rob
    21 oktober, 2015 om 13:57

    Wat ik nu wel heel erg vreemd vind als je de markt wil veroveren is dat de Surface Book dus Niet in NL verkrijgbaar is, dat is toch een misser van de eerste orde,allen in USA en canada verkrijgbaar

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.