Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

SwiftKey kan straks twee woorden tegelijk voorspellen

Geschreven door
Geplaatst op23 oktober 2015, 9:30 CategorieAndroid

De makers van de populaire toetsenbordapplicatie SwiftKey hebben aangegeven dat de app straks in staat is twee woorden te voorspellen. Mocht je deze nieuwe feature nu al willen uitproberen, dan kun je je aanmelden voor de bèta-periode op Android.

SwiftKey 6: twee woorden voorspellen

Digitale toetsenborden kunnen al jaren toetsenborden voorspellen; dat is bijna net zo normaal als het feit dat een toetsenbord knoppen heeft. SwiftKey wil daarom een stap verdergaan en introduceert straks een keyboard die in staat is twee woorden te voorspellen. Uiteraard gaat het hier om woorden die vaak samen gegroepeerd worden of elkaar in frequente mate opvolgen. Zo zou je kunnen denken aan het woord ‘hoe’, waarbij SwiftKey de rest van de zin kan aanvullen met ‘is het’ of ‘gaat het’.

SwiftKey geeft aan dat het alleen twee woorden zal suggereren wanneer dat ook echt past en dat niet te pas en te onpas zal doen. Bovendien zal de software geschikt voor alle talen waarin je het toetsenbord nu kunt gebruiken. Deze nieuwe functie is onderdeel van SwiftKey 6, waarvan nu al een bèta op Android beschikbaar is. Wil je dus nu al gebruikmaken van de nieuwe woordvoorspellende gave van SwiftKey en heb je een geschikte Android thuis liggen? Dan kun je je via deze website aanmelden voor de bèta-periode van de applicatie.

Een andere populaire toetsenbord-app, Swype, voegde overigens dezelfde functie al in mei toe, in een update die niet werd aangekondigd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.