Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tweetbot 4 krijgt update, voegt 3D Touch toe

Geschreven door
Geplaatst op14 oktober 2015, 16:59 CategorieApplicaties

Tweetbot heeft in een persbericht laten weten dat Tweetbot 4 van 3D Touch op iPhone 6S en iPhone 6S Plus is voorzien. Daardoor ondersteunt de Twitter-applicatie nu features zoals het snelle menu, Peek en Pop.

3D Touch voor Tweetbot 4 op iPhone 6S Plus

Het is nog niet zo lang geleden sinds de release van Tweetbot 4, maar nu is er al een update voor de applicatie verschenen die het versienummer verhoogt naar 4.0.1. We hebben hier met een kleine update te maken, die eigenlijk bedoeld is voor mensen met een iPhone 6S of iPhone 6S Plus op zak. De populaire Twitter-applicatie voor iOS biedt namelijk nu 3D Touch aan, waardoor je onder meer toegang krijgt tot het snelle menu. Daar kun je snel een tweet opstellen, een foto uitkiezen, activiteiten bekijken en op iemand reageren.

Ook biedt Tweetbot 4 nu ondersteuning aan Peek en Pop. Mocht je een preview willen hebben van een url die staat vermeld in een tweet, dan druk je op het adres en houd je het scherm stevig ingedrukt. Voor nu werkt 3D Touch alleen op je timeline, maar de ontwikkelaar belooft dat we die feature binnenkort ook op andere plekken binnen de app kunnen gebruiken. Tweetbot 4 is beschikbaar voor 4,99 euro in de App Store voor de iPhone en iPad. De 3D Touch-functies werken momenteel alleen op de nieuwste iPhones van Apple.

  • Tweetbot 4
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.