Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tweetbot 4 voor iPhone en iPad nu beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op1 oktober 2015, 20:50 CategorieApplicaties

Twitter-fans met een iPad of iPhone kunnen vandaag hun geluk niet op: Tapbots heeft vandaag Tweetbot 4 uitgebracht. Tweetbot 4 is de nieuwste versie van Tapbot’s beroemende Twitter apps, die we gerust de beste in de App Store kunnen noemen. Op de iPhone is er niet heel veel veranderd behalve het toevoegen van een paar nieuwe features, maar de veranderingen in de iPad-versie zijn veel opvallender.

Tweetbot 4 voor iPhone en iPad

Tot nu waren er twee verschillende Tweetbot versies, namelijk voor de iPad en iPhone. In Tweetbot 4 zijn deze versies samengevoegd tot een app, en als je de app koopt kun je dus op beide apparaten de app gebruiken. Het ontwerp op de iPad is compleet veranderd, en is nu helemaal geüpdatet naar de uitstraling van iOS 8 en 9. De iPhone-versie is qua design niet heel veel veranderd. Een handige toevoeging die op zowel de iPad als de iPhone 6 en nieuwer te vinden is, is een tweede kolom. Gebruik je je iPhone of iPad in landscape-modus, dan verschijnt een extra kolom waarin je onder andere je laatste reacties, retweets en favorieten kunt zien.

Activity-tab

Ook een belangrijke nieuwe toevoeging is de activity-tab. De officiële Twitter app had al een tabblad waarop je reacties, favorieten en retweets kon vinden, maar deze was niet beschikbaar in andere apps. De ontwikkelaars van Tweetbot hebben hiervan hun eigen versie gemaakt, en deze werkt net zo goed of zelfs beter.

Statistieken

Naast een lijst met activiteiten kun je ook een nieuwe statistieken-pagina vinden in Tweetbot 4. Daarin zie je in een oogopslag hoeveel nieuwe volgers en retweets je vandaag hebt gekregen, en met een grafiek kun je dit vergelijken met de afgelopen week.

Andere toevoegingen

Hoe langer je Tweetbot 4 gebruikt, hoe meer nieuwe toevoegingen je ontdekt die verbazingwekkend handig zijn. Zo kun je direct reageren op een DM of reply als je een notificatie krijgt zonder de app te openen. Profielen van Twitter-gebruikers zijn ook opnieuw ontworpen, met de tweets van de gebruiker direct op het profiel. Als je het profiel bekijkt van iemand die je nog niet volgt zie je welke vrienden deze gebruiker volgen zodat je snel kunt bepalen of het waardevol is om deze persoon te gaan volgen.

Tweetbot 4 is beschikbaar voor €4,99 in de App Store voor de iPhone en iPad.

  • Tweetbot 4
  • Delen:

Reacties

  1. Tom Vandenabeele
    01 oktober, 2015 om 21:39

    Opnieuw interessant artikel. Alleen jammer van de dt-foutjes.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.