Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitch laat je nu twee dingen tegelijk doen op iOS 9

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2015, 15:24 CategorieApplicaties

De live gamestreamdienst Twitch heeft een update voor zijn iOS-app uitgebracht waar voornamelijk iPad-bezitters vrolijk van zullen worden. Niet alleen ondersteunt Twitch nu Split View, ook Slide Over en Picture-in-Picture zijn nu beschikbaar voor de fanatieke kijker.

Twitch en iOS 9 gaan meer dan prima samen

Op dit moment rolt Twitch een update uit voor zijn iOS-applicatie. Met de update optimaliseert het live gamestreamplatform de app voor iOS 9. Nadat eerder de Android-versie van de app al splitscreenopties kreeg, is nu ook de iOS-variant aan de beurt. Naast Split View, ondersteunt Twitch voor iOS ook Slide Over en Picture-in-Picture. Voor een app gericht op video lijken deze aanvullingen meer dan prima geschikt en we kunnen dan ook niet wachten tot andere video-applicaties de nieuwe features omarmen.

Want met Twitch krijg je meteen een goed beeld van hoe je de nieuwe functies kunt omarmen. Stel dat je naar een stream kijkt van iemand die aan het gamen is en diegene komt ergens niet uit. Dan kun je met de functie Slide Over iets voor diegene opzoeken en meteen terugkeren naar Twitch, om in de chat het antwoord op de kwestie te geven. Maar wat dacht je van Picture-in-Picture? Of zoiets simpel als Split View? Daarmee kun je nog veel meer dingen mee combineren natuurlijk, zoals Twitch zelf in een video op Facebook laat zien.

iOS 9 is sinds woensdagavond 16 september, zeven uur beschikbaar voor het Nederlandse publiek. We hebben in dit artikel een overzicht gemaakt van de iOS-apparaten die allemaal geüpgraded kunnen worden. Wil je meer lezen over het besturingssysteem? Dan kun je bij ons uitgebreide achtergrondartikel terecht.

  • Twitch
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.