Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter laat je nu enquêtes maken op het sociale netwerk

Geschreven door
Geplaatst op22 oktober 2015, 9:26 CategorieAndroid

Twitter heeft de mogelijkheid om enquêtes (polls) te maken officieel aangekondigd voor het sociale netwerk. De uitrol vindt nu plaats en kan elk moment aankomen in de applicatie die je hebt geïnstalleerd op Android en iOS. Over de Windows-versie is niets gezegd.

Enquêtes houden op Twitter nu mogelijk

De dagen dat je een tweet moet favorieten of retweeten om aan te geven waar je steun naartoe gaat om of te laten zien hoe je ergens denkt, lijken voorgoed voorbij met de introductie van de enquête op het sociale netwerk. Iedereen die Twitter op het web, Android of iOS gebruikt kan de functie binnenkort zelf uitproberen dankzij een nieuwe optie die zal opduiken tijdens het opstellen van een tweet. Over de Windows-versie van Twitter is nog niets gezegd, maar ook daar moet een keer de enquêtefunctie voor gaan verschijnen.

De enquêtefunctie is erg basaal, maar dat past juist bij het netwerk. De opgestelde poll blijft 24 uur bestaan en iedereen kan (anoniem) stemmen op één van de twee beschikbare opties. Na 24 uur is natuurlijk de uitslag bekend en op dat moment zal iedereen die gestemd heeft een notificatie krijgen met die uitslag. Mocht je de update voor je app op je platform naar keuze nog niet hebben ontvangen, dan kan dat kloppen: Twitter rolt de update namelijk stapsgewijs uit. De enquêtes kunnen dus elk moment aankomen op Android en iOS.

  • Twitter
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.