Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Uitrol Hangouts 5.1 begonnen, apk-bestand al te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op27 oktober 2015, 9:34 CategorieAndroid

Google heeft laten weten dat de uitrol van de nieuwste versie van de berichtenapplicatie Google Hangouts, versie 5.1, al is begonnen. Mocht je echter niet meer kunnen wachten totdat de update ook bij jou aankomt, dan kun je nu al het apk-bestand downloaden van de nieuwe versie.

Download nu Google Hangouts 5.1

De laatste paar maanden lijkt de ontwikkeling van de Google Hangouts-applicatie een beetje te zijn gestagneerd. Hangouts 4.0 werd gelanceerd en viel wat tegen en hetzelfde kunnen we eigenlijk zeggen van de 5.0-versie, die enkele weken geleden is uitgebracht voor Android. Nu is versie 5.1 al onderweg voor iedereen op Android, maar ook die doet geen spannende dingen voor de berichtenapplicatie. Het lijkt er namelijk op dat Google Hangouts 5.1 alleen wat bugfixes met zich meebrengt en nieuwe features achterwege laat.

Onlangs werd Google Hangouts 5.1 ook al vrijgegeven voor iOS en in die changelog staan ook maar weinig details. Nu is het zo dat de ontwikkeling van beide apps wel vaker van elkaar verschilt (zo kreeg iOS eerder het Material Design dan Android), maar het lijkt wel een teken te zijn dat Hangouts voorlopig geen drastische veranderingen door zal maken. De enige veranderingen díe worden genoemd hebben betrekking op de verstuurknop en de interface, maar geen van deze verandering zijn zo dusdanig groot, dan we er wat van terugzien.

Desondanks kun je Google Hangouts 5.1 via APK Mirror downloaden voor Android.

  • Google Hangouts
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.