Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vimeo ondersteunt picture-in-picture dankzij iOS 9-update

Geschreven door
Geplaatst op13 oktober 2015, 9:33 CategorieApplicaties

De videowebsite Vimeo heeft laten weten dat de iOS-applicatie is voorzien van de iOS 9-update, waardoor er toffe features zijn toegevoegd. Vooral de mensen met een iPad in huis zullen van deze update profiteren. Ook is er betere Chromecast-ondersteuning.

Vimeo krijgt zijn iOS 9-optimalisatie

Vimeo, een videowebsite die je kunt vergelijken met YouTube, heeft laten weten dat zijn iOS 9-applicatie volledig is geoptimaliseerd voor iOS 9, de nieuwste versie van het iOS-besturingssysteem van Apple. Vooral de mensen met een iPad in huis zullen profiteren van deze update. Eén van de opties die iPad-eigenaars nu tot hun beschikking hebben, is de mogelijkheid om video’s in picture-in-picture-modus te bekijken, zodat je ondertussen nog wat anders kunt doen en geen moment hoeft te missen van die video die je bekijkt.

Mocht je wat tofs zien dat je liever op een groter beeld ziet, dan heb je te allen tijde de mogelijkheid het scherm wederom te vergroten. Dat is echter nog niet alles. Ook ondersteunt Vimeo voortaan multitasking en Spotlight-zoeken, waardoor de app veel beter geïntegreerd aanvoelt binnen je iOS-omgeving. Verder geeft Vimeo aan dat de Chromecast-ondersteuning ook is verbeterd, maar geeft niet precies aan hoe – we gaan ervan uit dat de verbinding beter geregeld is. Je kunt de app via de onderstaande downloadlink nu binnenhalen.

iOS 9 is sinds woensdagavond 16 september, zeven uur beschikbaar voor het Nederlandse publiek. We hebben in dit artikel een overzicht gemaakt van de iOS-apparaten die allemaal geüpgraded kunnen worden. Wil je meer lezen over het besturingssysteem? Dan kun je bij ons uitgebreide achtergrondartikel terecht.

  • Vimeo
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.