Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wargaming.net gaat zich meer richten op mobile gaming

Geschreven door
Geplaatst op22 oktober 2015, 9:01 CategorieAndroid

Wargaming.net, een studio bekend van de game World of Tanks, kondigt aan een studio voor mobile gaming te hebben geopend. Deze ontwikkelstudio zal zich dus volledig gaan storten op het ontwikkelen van games voor mobiele platformen, zoals tablets.

Wargaming.net opent studio voor mobile gaming

Wargaming.net heeft aangekondigd een studio te hebben geopend die zich alleen maar gaat richten op het ontwikkelen van games voor mobiele platformen, zoals de tablet. Wargaming.net maakt al jaren furore met de online game World of Tanks op allerlei platformen, zoals pc, spelcomputers en zeker ook tablets, en werkt ondertussen ook aan World of Warships en World of Warplanes. Deze studio volgt het succes op dat de studio heeft geboekt met de Android- en iOS-titel World of Tanks: Blitz, die 35 miljoen keer gedownload is.

De nieuwe tak van het bedrijf heeft WG Cells heten en zal zich niet alleen op mobiele games van Wargaming.net gaan richten. Net zoals we Rovio, van Angry Birds, tegenwoordig games van andere ontwikkelaars zien uitgeven, zien we WG Cells straks hetzelfde doen. Wanneer de eerste game onder het nieuwe label van Wargaming.net zal verschijnen, is echter nog niet bekendgemaakt. Op de officiële website van de spellenmaker kun je meer over deze ontwikkeling lezen en zelfs je eigen game aanmelden, mocht je interesse hebben als ontwikkelaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.