Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WhatsApp voegt 3D Touch en meer toe aan iOS-app

Geschreven door
Geplaatst op14 oktober 2015, 9:10 CategorieApplicaties

WhatsApp heeft een update uitgebracht voor de iOS-app, die onder meer functies zoals 3D Touch toevoegt aan de populaire berichtendienst. Ook is het zo dat mensen met de bèta van iOS 9.1 de beschikking hebben over Quick Reply.

iOS 9-update voor WhatsApp staat nu in de App Store

Mocht je zo’n fonkelnieuwe iPhone 6S Plus op zak hebben, dan kun je natuurlijk niet wachten om de nieuwe functies uit te proberen. Daarvoor ben je natuurlijk wel afhankelijk van ontwikkelaars die hun apps moeten updaten. Gelukkig is dat al gebeurd in veel gevallen en vandaag mag WhatsApp zich ook aan dat rijtje toevoegen. Je kunt de WhatsApp-applicatie nu updaten vanuit de App Store en daarmee features als 3D Touch en Peek en Pop binnenhalen; met die laatstgenoemde functies kun je snel afbeeldingen en meer bekijken.

Naast afbeeldingen, kun je namelijk ook video’s, locaties, vCards en links bekijken met Peek en Pop. Mocht je ook de bèta van iOS 9.1 op je toestel hebben draaien (die nu beschikbaar is voor consumenten), dan krijg je ook de beschikking over Quick Reply. Met Quick Reply is het mogelijk binnengekomen berichten van een antwoord te voorzien wanneer je de notificatie van boven naar beneden schuift. Ook is het zo dat die bèta-testers met spraak, emoji en Quick Reply kunnen reageren vanaf de Apple Watch-smartwatch.

iOS 9 is sinds woensdagavond 16 september, zeven uur beschikbaar voor het Nederlandse publiek. We hebben in dit artikel een overzicht gemaakt van de iOS-apparaten die allemaal geüpgraded kunnen worden. Wil je meer lezen over het besturingssysteem? Dan kun je bij ons uitgebreide achtergrondartikel terecht.

  • WhatsAPp Messenger
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.