Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

YouTube op iOS krijgt Androids Material Design

Geschreven door
Geplaatst op6 oktober 2015, 10:19 CategorieApplicaties

Google heeft de YouTube-applicatie voor iOS van een update voorzien, die het Material Design van Android met zich meebrengt. Je kunt de update nu downloaden uit de App Store. De app weegt nog net geen 41MB.

YouTube op iOS voorzien van Material Design

Het Material Design: Android-gebruikers zijn er inmiddels aan gewend, maar iOS-gebruikers wellicht nog niet. In het Material Design komen felle kleuren goed naar voren en staat design en gebruikersgemak voorop en dat is goed terug te zien in de YouTube-applicatie op Android en nu ook op iOS. Google heeft namelijk de YouTube-app van een update voorzien, die het Material Design naar de iOS-app brengt en daarmee een slanker design die een intuïtieve gebruikerservaring moet opleveren voor iedereen.

Wanneer je de YouTube-app op iOS hebt geüpdatet, dan zul je drie navigatieknoppen aantreffen: Home, Abonnementen en Account. Binnen Home vind je allerlei aanbevelingen op basis van je interesses en natuurlijk de video’s die je tot dusver bekeken hebt. Bij Abonnementen vind je de video’s van alle kanalen die je volgt en bij Account kun je je geschiedenis inzien, instellingen wijzigen en natuurlijk je eigen video’s beheren. De update weegt nog net geen 41MB en is nu voor iedereen gratis te downloaden uit de App Store.

  • YouTube
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.