Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Zelf thema’s maken met Fleksy-toetsenbord op iOS

Geschreven door
Geplaatst op22 oktober 2015, 16:04 CategorieApplicaties

Het is vanaf nu mogelijk om zelf een thema te maken met de Fleksy-toetsenbord op iOS. Zo kun je je eigen foto’s, kleuren en andere effecten toevoegen en zodoende het toetsenbord maken die jij heel tof vindt. Ook kun je je creaties delen met je vrienden.

Maak je eigen thema in Fleksy op iOS

Het populaire Fleksy-toetsenbord op iOS heeft een update gekregen in de vorm van een themamaker. Gebruikers van het toetsenbord zijn nu in staat zelf thema’s te maken, die te gebruiken en eventueel te delen met hun vrienden. Je hebt de keuze uit je eigen foto’s, verschillende kleuren en verscheidene effecten en nog meer opties. Fleksy stond altijd al in het teken van thematisering en biedt gebruikers talloze thema’s aan, gebaseerd op alles dat populair is of lijkt – dit moet het thematiseren naar een geheel nieuw niveau brengen.

Je kunt het toetsenbord tot in de puntjes zelf vormgeven. Je kunt de kleur van de toetsen, de kleur van het veld waarin het automatisch gecorrigeerde woord staat en de kleur van het veld waarin een woordsuggestie staat zelf bepalen. En uiteraard kun je je eigen foto’s instellen als achtergrond, zodat je een toetsenbord creëert die echt uniek is. Fleksy heeft ook aangekondigd in de toekomst meer functies en features te zullen toevoegen aan het thematiseren – welke nieuwe features we nog mogen verwachten, is helaas niet bekendgemaakt.

  • Fleksy Toetsenbord
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.