Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ZTE lanceert krachtige Axon Max phablet

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2015, 16:55 CategorieHardware

De Chinese fabrikant ZTE heeft in eigen bodem een nieuwe phablet aangekondigd, de Axon Max. Het apparaat heeft zeer krachtige specificaties.

De ZTE Axon Max is een krachtpatser

De nieuw aangekondigde smartphone krijgt een 6-inch scherm en enkele indrukwekkende specificaties. Met onder andere een krachtige Snapdragon 810-processor met acht kernen moet het toestel de concurrentie aangaan met andere topmodellen in dezelfde klasse, zoals de Galaxy Note 5.

De Chinese fabrikant is nog niet zo gul met informatie over het nieuwe toestel, maar laat alvast weten dat het een unibody heeft. Die behuizing is vervaardigd uit een speciaal soort staal, een mix van aluminium en titanium. Het 6-inch scherm heeft een resolutie van 2560×1440 pixels. Verder heeft de Axon Max zo’n 4GB werkgeheugen en een krachtige Adreno 430-gpu.

De batterij in het toestel heeft een indrukwekkende capaciteit van 3000 mAh. Op de achterkant van het apparaat pronkt een 13-megapixelcamera. De Axon Max is ook uitgerust met een vingerafdruksensor en een irisscanner om het toestel te ontgrendelen.

ZTE is nog niet zo duidelijk over de prijs en beschikbaarheid van het toestel, al zou het wel volgende maand al op de Chinese markt verschijnen. Waarschijnlijk volgen andere landen niet veel later.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.