Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

6,2 inch Huawei P9 Max opgedoken in een benchmark

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2015, 10:33 CategorieAndroid

De onaangekondigde Huawei P9 Max is opgedoken in een benchmark. Dit zou een phablet moeten worden met een scherm van 6,2 inch. Huawei zelf heeft nog niets over het toestel losgelaten, omdat het bedrijf zich mogelijk eerst wil concentreren op de Huawei Mate 8.

Huawei P9 Max: phablet met een scherm van 6,2 inch

Huawei heeft het druk dit jaar. Eerder bracht het bedrijf al smartphones en phablets als Huawei Mate S, Nexus 6P en later dit jaar nog de Huawei Mate 8 op de markt en nu al zien we mogelijk wat het bedrijf daarna alweer in petto heeft. Dat is naar alle waarschijnlijkheid de Huawei P9 Max, een phablet met een reusachtig scherm van 6,2 inch. De phablet heeft het modelnummer P9 50S meegekregen en zal verder een schermresolutie van 1600 bij 2560 gaan krijgen, evenals een pixeldichtheid van 468 pixels per inch.

Waarschijnlijk krijgt ook deze smartphone/tablet-hybride de zelfgeproduceerde Kirin 950-processor, die ook in de Huawei Mate 8 aanwezig zal zijn. Daarnaast zal de Huawei P9 Max, volgens de benchmark, 4GB aan werkgeheugen, 64GB aan intern opslaggeheugen en Android 6.0 Marshmallow gaan krijgen. Het is op moment van schrijven onduidelijk wanneer Huawei deze phablet zal aankondigen. Volgens de geruchten organiseert het bedrijf op 26 november een persconferentie, maar die staat in het teken van de Mate 8.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)
Huawei Mate S
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.