Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple iPad Pro vanaf 11 november (online) te koop

Geschreven door
Geplaatst op9 november 2015, 14:26 CategorieiPad

Apple heeft bekendgemaakt dat de verkoop van de 12,9 inch iPad Pro vanaf woensdag 11 november officieel online van start gaat. De grote tablet zal in zo’n vijftig landen wereldwijd gelanceerd worden, waar Nederland mogelijk eentje van is.

12,9 inch Apple iPad Pro vanaf woensdag verkrijgbaar

Apple heeft laten weten dat de Apple iPad Pro vanaf 11 november verkrijgbaar is op de website van Apple. De grootste iPad tot op heden zal op die dag in elk geval in Noord-Amerika en zo’n vijftig andere landen verkrijgbaar zijn: en de kans is groot dat Nederland ook bij de vijftig landen zit, aangezien Apple melding heeft gemaakt van de komst van de iPad Pro op zijn eigen website, met de boodschap dat deze in november verschijnt. De Apple iPad Pro is niet alleen de krachtigste tablet die Apple ooit heeft gemaakt, maar ook meteen de duurste.

Wil je namelijk een iPad Pro, dan zul je tenminste 919 euro moeten neerleggen voor het apparaat. Voor dat bedrag krijg je de versie met 32GB interne opslagruimte thuisgestuurd. Wil je het model met 128GB aan ruimte, dan dien je daarvoor 1099 euro te betalen. Je kunt nog een stapje hoger: de Apple iPad Pro met 128GB aan schijfruimte en een 3G/4G-verbinding kost je namelijk 1249 euro. Ook kun je vanaf 11 november meteen de accessoires kopen, zoals de Apple Pencil (109 euro), Smart Cover (69 euro) en de siliconen hoes (89 euro).

De iPad Pro heeft een scherm van 12,9 inch, beschikt over Force Touch en heeft onder de motorkap een krachtige A9X-chip zitten van het bedrijf. Aanvankelijk is de Apple iPad Pro bedoeld voor bedrijven en studenten, omdat het bijvoorbeeld heel gemakkelijk is twee apps naast elkaar te laten draaien.

  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.