Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple reageert op de iPad Pro-oplaadproblemen

Geschreven door
Geplaatst op20 november 2015, 9:22 CategorieiPad

Apple heeft gereageerd op de problemen die zijn ontstaan met de iPad Pro: na het opladen reageert de tablet nergens meer op. In een reactie laat het bedrijf uit Cupertino weten op de hoogte te zijn van deze problemen en te werken aan een fix.

Problemen met de iPad Pro: voer een hard reset uit

Kort nadat de iPad Pro werd gelanceerd, kwamen de eerste klachten over het apparaat al binnen. Wat blijkt: wanneer je de iPad Pro iets te lang aan het stroom gekoppeld houdt (omdat je hem bijvoorbeeld in de nacht oplaadt of omdat je langer wegblijft dan gepland), dan reageert de tablet nergens mee op wanneer je de oplaadkabel eruit trekt. Dat is nogal een groot probleem, omdat heel veel mensen tablets en smartphones te lang aan het stroom houden, omdat veel mensen dus hun toestellen in de nacht opladen.

Apple heeft nu gereageerd op de problemen rondom de iPad Pro en wil consumenten meegeven dat het bedrijf op de hoogte is en aan een fix werkt. Tot die tijd raadt Apple aan de iPad Pro helemaal uit en daarna weer aan te zetten, wanneer je dit probleem tegenkomt. Dit is natuurlijk een tijdelijke oplossing. Wanneer de oplossing voor het probleem wordt vrijgegeven, is helaas nog niet duidelijk gemaakt door Apple. Tot die tijd moet je het dus doen met deze omslachtige oplossing, want een betere is er helaas nog niet…

  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.