Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bèta van WhatsApp laat gebruikers berichten ‘sterren’

Geschreven door
Geplaatst op3 november 2015, 10:31 CategorieAndroid

WhatsApp Messenger op Android is wederom voorzien van een bèta. Met deze bèta krijg je toegang tot twee nieuwe functies voor de app. Eén van die functies maakt het mogelijk berichten apart op te slaan, zodat je ze later sneller kunt terugvinden (‘sterren’).

Vind je favoriete WhatsApp-berichten sneller terug

WhatsApp heeft momenteel een nieuwe bèta voor Android de wereld in geholpen. Wanneer je de bèta installeer op je Android, dan krijg je toegang tot twee nieuwe functies. De eerste grote functie is de mogelijkheid een bericht te ‘sterren’. Nu is dat nog geen Nederlands werkwoord (‘favorieten’ is dat ook niet, maar dat wordt ook wel eens gebruikt voor dit soort acties), maar waar het op neerkomt is dat je een bericht kunt opslaan voor later, zodat je die sneller kunt terugvinden wanneer je hem nodig hebt (zoals een grappig stembericht).

Je vindt de opgeslagen berichten onder een nieuwe sectie binnen de applicatie. De twee nieuwe functie heeft betrekking op bestanden. De berichtenapp biedt nu ondersteuning aan voor pdf-, doc- en meer bestanden en laat je er ook nog eens naar zoeken. Daarnaast heeft WhatsApp nog een hoop bugs verholpen en komen we wellicht nog een verrassing tegen, aangezien het installatiebestand (de apk) groter dan normaal is). Wil je de nieuwste versie downloaden, dan kun je dat doen door naar de officiële website van WhatsApp te gaan.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.