Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Chatapp LINE heeft nu een universele Windows 10-app

Geschreven door
Geplaatst op16 november 2015, 9:39 CategorieApplicaties

De populaire chatapplicatie LINE is vanaf nu voorzien van een universele Windows 10-app, die je op je pc en op je tablet kunt gebruiken. De community heeft positief gereageerd op deze applicatie, aangezien het een verbetering is ten opzichte van de Windows 8-versie.

LINE nu beschikbaar als Windows 10-app

De makers van de populaire chatapplicatie LINE hebben aangekondigd dat er vanaf nu een universele Windows 10-applicatie te downloaden is van deze app. Gebruik je LINE dus dagelijks als je berichtendienst en heb je een Windows-pc of -tablet, dan is het goed om te weten dat je deze software nu kunt downloaden op je computer of tablet met daarop Windows 10 (of natuurlijk allebei, dat kan ook). Helaas is er op moment van schrijven nog geen versie beschikbaar voor de Windows 10 Mobile, maar dat hoeft eigenlijk niet lang te duren.

De LINE-app voor Windows 10 heeft natuurlijk een fris nieuw uiterlijk gekregen. Het volgt de richtlijnen die Microsoft heeft uitgelegd voor de Windows-apps goed en biedt een overzichtelijk chatscherm aan. Verder hebben de makers geen nieuwe functies toegevoegd en is de huidige update vooral esthetisch. Met LINE zijn gebruikers in staat om elkaar berichten te versturen via tekst, audio en spraak en natuurlijk die bekende stickers, die je tegenwoordig in meerdere berichtendienst vindt, zoals het veilige en beschermde Telegram.

 • LINE
 • Delen:

Reacties

 1. Reynhout
  05 oktober, 2016 om 13:27

  Hoi,

  Ik heb een IPhone 5 en onlangs het toestel geupdate, omdat het toestel dit aan mij vroeg zodat alles goed zou functioneren.

  Vreemd, want na deze update kan ik zowel voor watsapp en LINE App helemaal geen berichten meer versturen naar mijn contacten.
  Weet iemand misschien waar dit zou kunnen liggen.

  Bijvoorbaat dank voor het meedenken.
  Met de vriendelijke groet.

  Allan

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.