Chatapp LINE heeft nu een universele Windows 10-app

16 november 2015 1 Minuut 1 Reacties
line-ipad

De populaire chatapplicatie LINE is vanaf nu voorzien van een universele Windows 10-app, die je op je pc en op je tablet kunt gebruiken. De community heeft positief gereageerd op deze applicatie, aangezien het een verbetering is ten opzichte van de Windows 8-versie.

LINE nu beschikbaar als Windows 10-app

De makers van de populaire chatapplicatie LINE hebben aangekondigd dat er vanaf nu een universele Windows 10-applicatie te downloaden is van deze app. Gebruik je LINE dus dagelijks als je berichtendienst en heb je een Windows-pc of -tablet, dan is het goed om te weten dat je deze software nu kunt downloaden op je computer of tablet met daarop Windows 10 (of natuurlijk allebei, dat kan ook). Helaas is er op moment van schrijven nog geen versie beschikbaar voor de Windows 10 Mobile, maar dat hoeft eigenlijk niet lang te duren.

De LINE-app voor Windows 10 heeft natuurlijk een fris nieuw uiterlijk gekregen. Het volgt de richtlijnen die Microsoft heeft uitgelegd voor de Windows-apps goed en biedt een overzichtelijk chatscherm aan. Verder hebben de makers geen nieuwe functies toegevoegd en is de huidige update vooral esthetisch. Met LINE zijn gebruikers in staat om elkaar berichten te versturen via tekst, audio en spraak en natuurlijk die bekende stickers, die je tegenwoordig in meerdere berichtendienst vindt, zoals het veilige en beschermde Telegram.

LINE

Reacties (1)