Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Consument kijkt uit naar komst iPad Pro’

Geschreven door
Geplaatst op4 november 2015, 8:36 CategorieiPad

Uit een enquête onder vijfhonderd Apple-apparateneigenaren blijkt dat het gros van die consumenten uitkijken naar de iPad Pro. De iPad Pro is de grootste iPad die Apple ooit heeft gemaakt, evenals de meest krachtige en veelzijdige tot op heden.

‘iPad Pro populair onder Apple-apparateneigenaars’

Uit een enquête van de Amerikaanse koopjesapplicatie Retale onder vijfhonderd mensen die al een apparaat van Apple in huis hebben, blijkt dat de consument uitkijkt naar de komst van de iPad Pro. De verwachting is dat de 12,9 inch-tablet vanaf 11 november verkrijgbaar is in de Verenigde Staten, dus wilde Retale alvast peilen hoe het zit met het enthousiasme omtrent het apparaat. Daar zit het wel goed mee, aangezien 75 procent van de respondenten aangeeft uit te kijken naar de grootste iPad tot op heden.

Ook werd er gevraagd of het panel uitkijkt naar de Apple Pencil, een speciale stylus die Apple ontwikkelde voor de iPad Pro – en waar altijd over gezegd wordt dat wijlen Steve Jobs er fel op tegen zou zijn. 68 procent is het niet eens met Jobs en kijkt uit naar de Pencil. Ook werden er nog andere dingen gevraagd met betrekking tot de nieuwe Apple-producten. 87 procent wil de producten eerst in de winkel uitproberen en 59 procent zegt liever de producten op de ‘ouderwetse manier’ te willen kopen: in de fysieke winkel dus.

Helaas is het nog niet bekend wanneer de iPad Pro naar Nederland komt. Eerdere al lekten de mogelijke prijzen van het apparaat.

  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.