Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Custom Quick Settings: zelf iets toevoegen aan het snelle menu

Geschreven door
Geplaatst op2 november 2015, 9:38 CategorieAndroid

Met de app Custom Quick Settings op Android ben je in staat zelfs iets toe te voegen aan het snelle menu van Android 6.0 Marshmallow. De app is gratis te downloaden uit Google Play en stelt je dus in staat meer opties toe te voegen aan het snelle menu.

Custom Quick Settings: stel je eigen snelle menu samen

Het snelle menu op Android is dat menu dat je tevoorschijn tovert door de statusbalk bovenin naar beneden te trekken. Daar kun je functies zoals WiFi-instellingen of de zaklamp terugvinden. Maar met de gratis applicatie Custom Quick Settings kun je er nog zo veel meer mee doen. Wanneer je deze applicatie installeert vanuit Google Play, dan doorloop je een klein proces en stel je je smartphone, phablet of tablet in met de instellingen die het nodig heeft om deze app volledig te laten functioneren zoals de ontwikkelaar belooft.

Geen nood: er zit hier geen risico aan verbonden en je hoeft er ook niet voor gestudeerd te hebben. Het enige dat je eigenlijk hoeft te doen is dat icoontje van instellingen in het snelle menu (dat tandwiel) ingedrukt te houden. Heb je dat gedaan (en je hebt de app geïnstalleerd), dan kun je meteen een nieuwe feature toevoegen aan het snelle menu. Ook hier helpt de applicatie je mee, zodat je binnen no-time bijvoorbeeld een link naar een website in het menu kunt plaatsen of een andere, veelgebruikte app of functie op je Android.

  • Custom Quick Settings

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.