Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #122

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2015, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder andere een nieuwe Nederlandse clouddienst.

Perch

Ben je op zoek naar een goedkope en simpele beveiligingscamera voor je huis en heb je ergens nog een Android-smartphone of -tablet liggen? Dan is Perch de app voor jou. Installeer de app, richt je Android-apparaat op een plek in je huis die je wilt beveiligen, sluit je apparaat aan op de lader, login op GetPerch.com en je kunt je huis van overal ter wereld bekijken. Het mooie daarbij is dat je een specifiek deel van het beeld kunt selecteren waarop de aandacht gevestigd moet worden. Selecteer je bijvoorbeeld de tv dan krijg je alleen een melding wanneer daarmee iets gebeurt. Ook kun je je home automation-apparatuur bedienen met de app.

Perch is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Perch

Texpand

Typ je veel op je Android-tablet of -smartphone en gebruik je voor sommige zinnen het liefst een shortcut? Dan kun je Texpand proberen. Met deze app maak je voor elke willekeurige tekst of zin een snelkoppeling die je in elk tekstveld, met elk Android-toetsenbord, kunt invoegen. Lange stukken tekst of zinsdelen die je regelmatig typt verschijnen zo vele malen sneller. Ook de interface van de app ziet er strak en doordacht uit. Met de gratis versie krijg je 10 snelkoppelingen en voor een paar euro krijg je onbeperkte mogelijkheden.

Texpand is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar bevat in-app-aankopen.

  • Texpand

Stack

Als je veel waarde hecht aan de privacyregels en het liefst hebt dat al je bestanden in Nederland blijven dan is de nieuwe clouddienst Stack interessant. Deze dienst heeft zijn servers in Nederland staan en biedt je maar liefst 1TB aan gratis opslagruimte in de cloud. Je kunt echter nog meer ruimte bijkopen, vanaf 10 euro per maand voor 2TB. Alles wordt beveiligd met 256-bit encryptie, en middels de app en browser heb je altijd toegang tot je bestanden. Let wel; om nu van de dienst gebruik te maken heb je een uitnodiging nodig, welke je hier kunt aanvragen.

stack

Stack is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Stack

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.