Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #123

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2015, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder andere Google Maps met offline kaarten en navigatie.

Apple Music

Apple heeft op dinsdagavond Nederlandse tijd officieel Apple Music uitgebracht voor Android. De app van de muziekstreamingdienst is vanaf nu gratis te downloaden uit Google Play. Het gros van de features van Apple Music hebben de overstap gemaakt en dat betekent dat ook Android-eigenaars kunnen genieten van Beats 1, Connect en zelfs persoonlijke muzieksuggesties. Nog niet beschikbaar zijn de mogelijkheid tot het afsluiten van een familie-abonnement en er zijn geen muziekvideo’s. Ook Android-gebruikers krijgen de kans de app drie maanden gratis uit te proberen.

Apple-Music-Android

Apple Music is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Apple Music

Albert Heijn Appie

Albert Heijn heeft al een tijdje een handige app voor je smartphone waarmee je onder meer je boodschappenlijstje kunt samenstellen en online boodschappen kunt doen. Nu heeft de supermarkt ook een tabletvariant van de app gelanceerd, maar dit betreft nog wel een bèta-versie. De app is compleet geoptimaliseerd voor het grotere scherm van een tablet waardoor je eenvoudig je boodschappen vanuit de luie stoel kunt doen.

Albert-Heijn-Appie

Albert Heijn Appie is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Texpand

Google Maps

Google Maps kennen we natuurlijk allemaal als één van de meest populaire kaarten- en navigatie-apps. Het is dus geen nieuwe app maar sinds deze week is de app wel een stuk bruikbaarder. Je kunt nu namelijk delen van kaarten offline opslaan wanneer je denkt door een gebied met slecht bereik te rijden, fietsen of lopen. Vervolgens kun je offline de kaarten raadplegen en zelfs offline aanwijzingen voor navigatie krijgen.

Google-Maps

Google Maps is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Stack

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.