Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #124

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2015, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder andere de batterijbesparende app Doze.

Doze

Binnen Android 6.0 Marshmallow vind je een handige functie genaamd Doze. Met Doze is het mogelijk om meer uit je Android te halen, door hem langer mee te laten gaan. Op de achtergrond worden er enkele processen afgesloten wanneer je scherm uitstaat of in standby-modus is, waardoor er dus heel wat energie wordt bespaard en je Android langer mee kan gaan. Maar deze functie is enkel beschikbaar voor de mensen met Marshmallow op hun apparaat – tenzij je natuurlijk de losstaande third-party app Doze downloadt.

doze-android

Doze is gratis te downloaden uit Google Play.

  • Doze

DreamLab

Wil je meehelpen om het onderzoek naar een geneesmiddel voor kanker te versnellen? Download dan de app DreamLab op je Android-tablet. Dan help je onderzoekers in hun onderzoek door in feite niets anders te doen dan je mogelijk al doet: je tablet in de nacht aan de oplader leggen en hem ’s ochtends weer van het stroom afhalen. Je kunt zelf aangeven aan welk onderzoek je wil meewerken en hoeveel data je daaraan wil besteden. Standaard staat de teller ingesteld op 250MB, wanneer je tablet gekoppeld is aan een WiFi-netwerk.

dreamlab-android

DreamLab is gratis te downloaden uit Google Play.

  • DreamLab

Patreon

Patreon is een website waar je je favoriete contentmakers op internet kunt steunen met donaties, in welke vorm dan ook. Met de Android-app moet alles wederom een stukje dichterbij komen, door die makers ook echt te volgen middels dit kanaal (maar waarschijnlijk volg je hen ook al via Twitter of Twitch). Je kunt verder alles met de app dat je ook op de website kunt doen: je kunt geld doneren of zelf een pagina aanmaken, waar mensen naartoe kunnen doneren. Mits je content (foto, video, muziek, et cetera) natuurlijk goed is.

patreon-android

Patreon is gratis te downloaden uit Google Play.

  • Patreon

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.