Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #125

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2015, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder andere de databesparende app Opera Max.

Opera Max

De naam Opera ken je misschien van de browsers beschikbaar op pc, smartphones en tablets, maar het bedrijf achter die populaire browsers helpt gebruikers ook al jaren data te besparen (op Android) tijdens reizen zonder WiFi-verbinding. Eerst hielp het al met data besparen tijdens het bezoeken van sites of apps als Instagram en Facebook, maar nu werkt het dus ook wanneer je video’s streamt vanaf YouTube of muziek beluistert via één van de muziekstreamingdiensten die de applicatie momenteel ondersteunt.

Opera Max is gratis te downloaden vanuit Google Play.

  • Opera Max

Blendoku 2

Blendoku 2 is een bijzondere games. Het straalt ontzettend veel rust uit, terwijl je brein hard aan het werk is aan de oplossing van een puzzel. In Blendoku 2 krijg je namelijk de taak om kleuren te sorteren, maar niet simpelweg van links naar rechts. Je moet rekening houden met het design van het level en op basis daarvan de kleuren gaan indelen. Je kunt de game gratis downloaden en spelen. In totaal krijg je vijfhonderd levels en meerdere gamemodi tot je beschikking. Er zijn overigens wel enkele in-app-aankopen aanwezig, maar die zijn niet verplicht.

Blendoku is gratis te downloaden uit Google Play, maar bevat wel in-app-aankopen.

  • Blendoku 2

RTL XL

RTL heeft deze week de vernieuwde RTL XL-applicatie uitgebracht op Android, waarmee je afleveringen van series en shows kunt terug of alvast vooruit kunt kijken. Voor de laatste feature dien je wel een Premium-account te hebben. De app is onderverdeeld in drie categorieën, namelijk Home, Gemist en Vooruit, waar je snel tussen wisselt door over het scherm te vegen. Zonder Premium-account kun je oude content tot zeven dagen terug kijken – met Premium-account kijk je tot dertig dagen terug. Helaas is er nog geen Chromecast-ondersteuning.

rtl-xl-1540x

RTL XL is gratis te downloaden uit Google Play.

  • RTL XL

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.