Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #118

Geschreven door
Geplaatst op1 november 2015, 8:00 CategorieApple

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze keer onder andere een app waarmee je het overzicht houdt tijdens het maken van planningen.

Rop

Rop werd een aantal maanden geleden gelanceerd in de App Store, maar kreeg tot nu toe weinig aandacht. Dat is jammer, want Rop is een erg mooi spel. In Rop probeer je met een touw figuren na te maken. Dat lijkt simpel, maar je krijgt maar een beperkt aantal mogelijkheden om hoeken te maken, en is dus makkelijker gezegd dan gedaan.

Rop is tot donderdag gratis te downloaden als App van de Week.

  • Rop

Please, Don’t Touch Anything

Als je te horen krijgt dat iets niet mag, wordt de verleiding des te groter. Dat geldt voor dingen die je ouders of leraren zeiden, maar zeker in het spel Please Don’t Touch Anything. Dit spel zit vol mysteries, met verschillende eindes. Het doel is om zo veel mogelijk eindes vrij te spelen, in totaal zijn er 20 te behalen. De app is een aanrader voor alle puzzelfans: het spel zit vol cryptische aanwijzingen.

Please don't touch anything

Please, Don’t Touch Anything is verkrijgbaar voor €4,99 in de App Store.

  • Please, Don't Touch Anything

Trello

Ben je de laatste tijd druk met organiseren van een feest, vakantie of verbouwing? Download dan snel de app Trello. Deze bekende app wordt door velen gebruikt en geroemd omdat het plannen zoveel makkelijker maakt. In plaats van een simpele to-do lijst maak je cards aan, die naast tekst ook afbeeldingen en links bevatten. Per project kun je meerdere lijsten aanmaken die naast elkaar weergegeven worden, zodat je altijd het overzicht hebt.

Trello app

Trello is gratis te downloaden.

  • Trello

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.