Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #119

Geschreven door
Geplaatst op8 november 2015, 8:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze keer o.a. een app waarmee je met elke iPhone live foto’s kunt maken.

Progress to 100

Progress to 100 is een van de weinige games op de iPhone en iPad die gebruik maakt van alle sensoren. In het spel krijg je aanwijzingen die je uit moet voeren om naar het volgende level te kunnen. Het begint met een simpele tik of swipe, maar wordt al snel cryptischer, als je bijvoorbeeld om letters heen moet slalommen. Zodra je de smaak te pakken hebt gebruik je je neus, draai je je iPhone of iPad in de raarste posities en zing je voor het apparaat.

Progress to 100 is voor €2,99 te downloaden in de App Store.

  • Progress to 100

Voetbal Inside

Geen voetbalfan? Skip dan maar meteen naar de volgende app! ;-) Voetbal International bestaat niet meer, en is Voetbal Inside geworden. Daarom is ook de app vernieuwt. Met de app blijf je op de hoogte van de laatste voetbalnieuwtjes, kijk je fragmenten van het televisieprogramma en blijf je op de hoogste van de uitslagen. Dankzij de Apple Watch app kun je ok met een blik op je pols zien hoe je favoriete cluppie het doet.

Voetbal Inside app

Voetbal Inside is gratis te downloaden.

  • Voetbal Inside

Live Pictures Cam

Gebruikers van de iPhone 6S en iPhone 6S Plus kunnen zogenaamde live foto’s maken, waarbij niet alleen een foto gemaakt wordt maar ook vlak voor en na het maken van de foto gefilmd wordt. Bezitters van een oudere iPhone kunnen deze feature niet gebruiken, tenzij ze de app Live Pictures Cam downloaden. De app werkt hetzelfde, maar is een stuk uitgebreider. Zo kun je ervoor kiezen om langer te filmen, of met meer frames per seconde.

Live Pictures Cam

Live Pictures Cam kost €1,99.

  • Live Pictures Cam

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.