Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #120

Geschreven door
Geplaatst op15 november 2015, 8:00 CategorieApple

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze keer onder andere een app waarmee je in twaalf weken in vorm komt.

Firefox Web Browser

Gebruik je Firefox op je computer, dan is het downloaden van Firefox Web Browser voor iOS het overwegen waard. Met deze mobiele versie van de populaire browser ga je direct verder vanaf waar je gebleven was op je computer. Tabbladen worden gesynchroniseerd, en met intelligent searches wordt geprobeerd te raden wat je wilt zoeken, wat tijd bespaart. Firefox Web Browser voor iOS kwam afgelopen week uit, en is ook meteen geschikt gemaakt voor de iPad Pro.

Firefox iOS

Firefox Web Browser is gratis te downloaden.

  • Firefox Web Browser

uMake

Apple ziet de iPad steeds meer als een apparaat voor creatievelingen, en ondersteunt ontwikkelaars die apps maken voor creatievelingen. De makers van uMake mochten tijdens de aankondiging van de iPad Pro op het podium hun app tonen, nu is de app beschikbaar voor zowel de iPad als iPad Pro. Met uMake kun je gemakkelijk 3D-tekeningen. Dat doe je door eerst een schets in 2D te maken, waarna deze omgezet wordt na 3D.

uMake app

uMake is gratis te downloaden in de App Store.

  • uMake

Runtastic Results

Afgelopen jaar begonnen veel mensen met de 7 Minute Workout, waarbij je 12 keer voor 30 seconden een oefeningen doet. Maar wat doe je daarna? Op een gegeven moment haal je het niveau dat dit gemakkelijker wort. Runtastic heeft voor hen die een grotere uitdaging zoeken een nieuwe app uitgebracht, Runtastic Results. De app maakt een trainingsplan van 12 weken, die je een stuk sterker maken. De app gebruikt alleen bodyweight exercises, dus je hebt geen gewichten nodig.

Runtastic Results app

Runtastic Results is gratis te downloaden, maar bevat in-app aankopen.

  • Runtastic Results

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Reacties

  1. Bob
    15 november, 2015 om 11:34

    Umake werkt niet op IPAD4. Kennelijk heb je perse 64-bits nodig!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.