Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #121

Geschreven door
Geplaatst op22 november 2015, 8:00 CategorieApple

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze keer onder andere een app die het oude arcaderacer gevoel terug brengt.

Horizon Chase

Verlang je weer naar een ouderwets goed racespel? Download dan Horizon Chase. Deze app is een arcaderacers in een modern jasje. De graphics zijn prachtig en flink verbeterd, maar heeft nog steeds het ouderwetse arcade-gevoel. De app heeft 73 verschillende tracks, en bevat 17 auto’s. Ben je een autofanaat, dan zul je de meeste herkennen. Ook lekker verfrissend: de app bevat geen in-app aankopen.

Horizon Chase

Horizon Chase is voor €2,99 te downloaden in de App Store.

  • Horizon Chase

WeatherPro

De iPad mist een aantal essentiële apps, die wel beschikbaar zijn op de iPhone. Zo heeft de iPhone een rekenmachine app, maar de iPad niet. Een andere app die mist is een weer-app. Afgelopen week heeft de WeatherPro app een grote update gekregen, en is de iPad app een stuk mooier. Op de schermen krijg je veel informatie over het weer. Wil je een beter overzicht, dan tik je op een van de informatie-panelen. Via een widget in het notificatie-scherm kun je nog sneller de weersvoorspelling bekijken.

WeatherPro

WeatherPro is verkrijgbaar voor €2,99 in de App Store.

  • WeahterPro

Bing

Bing is de zoekmachine van Microsoft, en de iOS app is flink vernieuwd. Als eerste heeft de app een nieuw uiterlijk gekregen en werkt een stuk sneller. Er zijn speciale knoppen toegevoegd waarmee je snel een leuk restaurant kunt uitkiezen of kunt kijken wat er in de buurt te doen is. Ook heeft Microsoft kortingscodes voor bekende winkels toegevoegd.

Bing

Bing is gratis te downloaden.

  • Bing

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.