Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #122

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2015, 8:00 CategorieApple

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze keer onder andere een app die het oude arcaderacer gevoel terug brengt.

Last Horizon

Last Horizon app

In Last Horizon ga je op zoek naar een nieuwe planeet om op te wonen, omdat de aarde uitgeput is. Via een kompas wordt aangewezen waar de nieuwe planeet is. Je moet echter ook rekening houden met de hoeveelheid brandstof en zuurstof in je raket. Als die opraakt is het afgelopen. Brandstof en zuurstof kun je aanvullen door te landen op planeten, maar die schieten projectielen af, op hebben afwijkende zwaartekracht waardoor dat een stuk moeilijker is dan je denkt.

Last Horizon is voor €2,99 te downloaden in de App Store.

  • Last Horizon

Football Manager Touch 2016

Football Manager 2016 Touch

Dit jaar maakte Sega twee versies van Football Manager voor de iPhone en iPad. De normale mobile versie is geschikt voor alle telefoons en tablets, de touch versie is veeleisender en alleen beschikbaar voor de nieuwe iPad’s. De touch-versie onderscheid zich door de simulatie van wedstrijden, die worden nu in 3D gesimuleerd. De rest van het spel is hetzelfde gebleven. De bedoeling is nog steeds dat je als coach en trainer je team naar de top leidt door de opstelling te maken, spelers aan te trekken en nieuwe tactieken te testen.

Football Manager Touch 2016 kost €19,99 en bevat in-app aankopen.

  • Football Manager Touch 2016

Star Wars: Galaxy of Heroes

Star Wars Galaxy of Heroes

In december komt de nieuwe Star Wars film uit en dat merk je ook als je in de App Store kijkt. Zo werd afgelopen week Star Wars: Galaxy of Heroes uitgebracht om de spanning nog meer op te bouwen. Het spel is gemaakt door EA in samenwerking met de makers van de film, dus voor alle personages wordt de juiste naam gebruikt. Het spel is een turn-based game, waarbij jij en je tegenstander om de beurt een move mogen doen. Het spel vereist wat denkwerk en tactisch inzicht.

Star Wars: Galaxy of Heroes is gratis te downloaden maar bevat in-app aankopen.

  • Star Wars: Galaxy of Heroes

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.