Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze Asus-toestellen worden voorzien van Marshmallow

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2015, 8:44 CategorieAndroid

Ook Asus heeft inmiddels naar buiten gebracht welke smartphones, phablets en tablets in elk geval de update naar Android 6.0 krijgen. Zoals je op de bovenstaande afbeelding kunt zien, krijgt in elk geval de Asus PadFone S het nieuwe Android.

Deze Asus-toestellen krijgen Android 6.0

Elke week zien we nu meerdere keren dat fabrikanten aankondigingen wanneer hun Android-apparaten de nieuwste versie van het besturingssysteem krijgen. Deze keer is het de beurt aan Asus, de fabrikant van smartphones, phablets, tablets en meer (mogelijk ook een soort Microsoft HoloLens-augmented reality-bril). Via het officiële forum van Asus heeft de fabrikant laten weten welke toestellen er in elk geval worden voorzien van Android 6.0 Marshmallow. Hieronder vind je die in een overzichtelijke lijst.

  • PadFone S (PF500KL)
  • ZenFone 2 (ZE550ML/ZE551ML)
  • ZenFone 2 Deluxe / Special Edition (ZE551ML)
  • ZenFone 2 Laser (ZE500KG/ZE500KL/ZE550KL/ZE600KL/ZE601KL)
  • ZenFone Selfie (ZD551KL)

In de lijst zien we ook smartphones met een scherm van minder dan vijf inch, maar we willen die er toch even bij vermelden voor de volledigheid. Helaas is het zo dat de PadFone S het enige toestel uit 2014 is. Op het forum is dan ook flink geklaagd over het beleid van Asus en de consumenten daar vragen zich af waarom de fabrikant niet andere, jongere en oudere, modellen voorziet van het nieuwe Android. Daar moet Asus nog op reageren. Ook is nog niet naar buiten gebracht wanneer de bovenstaande apparaten de upgrade krijgen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.