Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Deze Samsung-apparaten krijgen Android 6.0 Marshmallow’

Geschreven door
Geplaatst op16 november 2015, 9:18 CategorieAndroid

Er is mogelijk een roadmap gelekt waarop we enkele Samsung-apparaten zien die in de toekomst worden voorzien van Android 6.0 Marshmallow. Echter, Samsung heeft deze lijst zelf niet naar buiten gebracht, waardoor we het nieuwtje scharen onder geruchten.

Krijgen deze Samsung-apparaten Android 6.0 Marshmallow?

Mocht je thuis een Samsung-smartphone, -phablet of -tablet hebben liggen met Android erop, dan wil je natuurlijk graag weten wanneer je de nieuwste versie van het besturingssysteem zou kunnen ontvangen. Samsung heeft zelf al wel aangegeven met de updates te komen, maar wanneer en voor welke toestellen is nog niet naar buiten gebracht. Dit weekend is er echter wel een roadmap naar buiten gekomen, waarop we een aantal Samsung-toestellen zien, die dus mogelijk, in de toekomst, Android 6.0 Marshmallow krijgen.

marshmallow-roadmap-samsung

De roadmap is opgedeeld in twee fases: fase één en fase twee. In fase één zien we toestellen staan die nu al op de markt zijn uitgebracht en in fase twee zien we apparaten staan die nog moeten worden aangekondigd. In december zouden in elk geval de Samsung Galaxy S6 edge+ en Galaxy Note 5 het nieuwe Android krijgen, terwijl eigenaren van een Samsung Galaxy S6 en S6 Edge een maand langer moeten wachten. In februari zouden pas de Samsung Galaxy Note 4 en Galaxy Note Edge aan de beurt zijn. Check de lijst zelf hierboven.

  • Delen:
Samsung Galaxy S6 Edge+
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.