Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Dit is de geannuleerde Microsoft Mercury-tablet’

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2015, 9:23 CategorieWindows

Vorig maand kwamen we erachter dat Microsoft de Surface Mini-tablet had geannuleerd. Dit is mogelijk niet de enige geannuleerde tablet. Want dit weekend is er nieuws naar buiten gekomen over de Microsoft Mercury-tablet.

Microsoft Mercury: geannuleerde tablet van Microsoft

Vorige maand kwam de geannuleerde tablet Surface Mini nog in het nieuws – een tablet waarvan Microsoft niet het idee had dat die een commercieel succes zou kunnen worden. Dit weekend is er nog een geannuleerde tablet van het bedrijf uit Redmond opgedoken, namelijk de Microsoft Mercury. Er zijn enkele renders van het apparaat gelekt via Twitter, via het bekende profiel van @evleaks. Er is maar weinig bekend over deze Microsoft-tablet. Wat in elk geval vaststaat, is dat de projectnaam Mercury en dat het een tablet was.

microsoft-mercury-2

Wanneer je de renders bekijkt, dan is ‘Lumia’ mogelijk het eerste woord dat in je opkomt. De Lumia is een smartphonelijn van Microsoft (eerder van Nokia), die een rechthoekig design combineert met felle kleuren (en vaak high-end hardware). Deze tablet was voorzien van twee camera’s, stereospeakers en had mogelijk een scherm van tenminste zeven, maar maximaal acht inch. Het kan ook zomaar zijn dat de Surface Mini en de Microsoft Mercury één en hetzelfde apparaat is – maar dat zullen we waarschijnlijk nooit zeker weten…

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.