Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie games die je moeilijk kunt wegleggen voor op je tablet

Geschreven door
Geplaatst op13 november 2015, 12:00 CategorieAndroid

Soms kom je van die games tegen die zo verslavend zijn, dat je ze maar met moeite kunt wegleggen. Daar zetten we er nu drie van op een rij.

Octodad: Dadliest Catch (5,36 euro / 4,99 euro)

Octodad: Dadliest Catch is één van die indie-spellen die iedereen wel eens gezien of gespeeld heeft. Het is een game waarin je speelt met een octopus, die getrouwd is met een vrouw (een mens), kinderen en een baan heeft en probeert te doen alsof hij geen octopus is. Dat zorgt doorgaans voor hilarische situaties, aangezien een octopus helemaal niet op land zou moeten kunnen leven vanwege zijn lichamelijke eigenschappen (los van het gebrek aan water). Door zijn zuignappen blijft er bijvoorbeeld nog wel eens wat aan hem kleven.

  • Octodad: Dadliest Catch

Starific – Endless Reactor (gratis)

Een paar van de eerste woorden die je in de trailer van Starific tegenkomt is ‘kosmische chaos’. En dat is precies wat Starific – Endless Reactor is. Je hebt als speler de taak een epische kettingreactie te veroorzaken en ondertussen power-ups (waar er meer dan tachtig van zijn) te verzamelen, om het momentum vast te houden. Je hebt zelf de controle over de moeilijkheidsgraad, de grootte van het veld, de kleuren en de besturing, waardoor je eigenlijk altijd wel een toffe – en vooral verslavende – gameplay-ervaring tegemoet gaat.

  • Starific - Endless Reactor

Beneath the Lighthouse (gratis)

Een goede puzzelgame is per definitie verslavend. Helemaal wanneer je een goede flow hebt en je keer op keer de puzzel klaart, nog erger wanneer het niet wil lukken en je verschillende strategieën wil uitproberen om dat einddoel toch te behalen. Dat gevoel geeft Beneath the Lighthouse ons, een puzzelgame waar je de omgeving om het personage moet draaien om hem van punt a naar punt b te krijgen, zonder dat-ie ergens door geraakt wordt. Je weet gewoon dat het je gaat – en moet – lukken, dus blijf je maar doorspelen…

  • Beneath the Lighthouse

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.