Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie games waarin je kerkers en meer doorkruist

Geschreven door
Geplaatst op20 november 2015, 12:00 CategorieAndroid

Deze week kijken we naar drie games waarin je kerkers en meer doorkruist – reken dus op een hoop puzzels en afwisselende vijanden.

Tomb Raider II (0,99 euro / 1,99 euro)

Tomb Raider II volgt de release van de eerste Tomb Raider op, die in april werd uitgebracht op Android. Dit tweede deel bevat alle elementen die het eerste deel zo goed maakte en natuurlijk meer. Als we specifiek kijken naar de Android-versies, dan zien we de terugkeer van de on-screen-knoppen, zoals de vierpuntdruktoets en de verschillende actieknoppen. Je kunt de game tevens met een Bluetooth-controller spelen. Tomb Raider II voor Android is te downloaden via de onderstaande downloadlink en kost eenmalig 0,99 euro.

tomb-raider-2

  • Tomb Raider II

Slashy Hero (gratis, IAA)

Slashy Hero is een kleurrijke hack and slash-titel dat zich afspeelt in een ouderwets spookhuis. Tijdens Halloween, om het plaatje compleet te maken. Je krijgt de taak om 48 kerkers te doorkruisen en onderweg allerlei gespuis te verslaan, zoals spoken, bezeten grafstenen en verrotte lampionnen. Daarnaast moet je het ook opnemen tegen allerlei bazen die je het leven moeilijk maken. Slashy Hero is verder voorzien van een unieke manier van besturen: je bestuurt je personage namelijk indirect door het pad voor hem te tekenen.

  • Slashy Hero

Devious Dungeon 2 (1,61 euro / 2,99 euro)

Devious Dungeon 2 is het vervolg op het eerste deel met dezelfde naam en biedt eigenlijk meer van hetzelfde aan: meer bazen, meer willekeurig gegenereerde kerkers, meer schatten en nog meer meer. In tegenstelling tot de bovenstaande titels beweegt dit hoofdpersonage zich in een tweedimensionale wereld, waardoor je ook wat meer controle over hem hebt en er wat meer nadruk op springen wordt gelegd. Je hebt overigens de keuze als een ridder, tovenaar of pijlenschieten om dit avontuur (vol in-app-aankopen) te voltooien.

devious-dungeon-1

  • Devious Dungeon 2

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.