Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie nieuwe flipperkasten van Zen Pinball voor op je tablet

Geschreven door
Geplaatst op6 november 2015, 12:00 CategorieAndroid

Zen Studios, de ontwikkelaar achter Zen Pinball, heeft enkele nieuwe flipperkasten uitgebracht, die als losse app nu te downloaden zijn.

Zen Pinball – Family Guy (2,12 euro / 1,99 euro)

Family Guy is een televisieserie waar in de afgelopen veel te doen om is geweest. De afleveringen behandelen controversiële onderwerpen en voor het Amerikaanse publiek geldt dat vaak dat de Family Guy aanstootgevend is. Ja, deze animatieserie vol volwassenen is grof, maar het bevat ook enkele running gags die inmiddels op zichzelf staan – zonder ergens kritiek op te leveren. Zoals de aap die in de kast van zoon Chris Griffin woont, die kip die altijd met vader Peter Griffin vecht en baby Stewie die met zijn knuffeldieren praat – smullen voor de fans.

  • Family Guy Pinball

Zen Pinball – American Dad! (2, 12 euro / 1,99 euro)

American Dad! is een andere animatieserie voor volwassenen, van dezelfde makers als Family Guy. Deze serie is iets minder controversieel en staat veel meer op eigen benen. In de flipperkastversie van het huishouden van de familie Smith kom je allerlei rare dingen tegen: zoals een buitenaards wezen dat op zolder woont en de ruimte krijgt om allerlei rare fratsen uit te halen terwijl hij daar zit. Dit is één van de meest bizarre flipperkasten die je kunt tegenkomen in Google Play en de App Store – gemaakt voor de American Dad!-fans.

  • American Dad! Pinball

Zen Pinball – Archer (2,12 / 1,99 euro)

Als laatste volwassen tekenfilm behandelen we deze week ook Archer. Archer is een spion en ook in het avontuur op deze flipperkast zul je dus typische spionnendingen doen. Zo vecht je bovenop een trein, geraak je in een shoot out in een lokale spa en moet je de Yakuza ontwijken in een te gekke autoachtervolging. Deze tafel biedt meerdere plekken aan om te ontdekken, heeft grappige uitdagingen die je kunt behalen en – zoals altijd bij Zen Pinball-spellen het geval is – een hotseat multiplayer-modus voor jou en je vrienden.

  • Archer Pinball

Heb je zin in nog meer flipperkasten? Check dan onze eerdere overzicht van Zen Pinball-tafels.

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.