Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie verschillende racegames voor op je tablet

Geschreven door
Geplaatst op27 november 2015, 12:00 CategorieAndroid

Deze week bekijken we drie racegames voor op je tablet en zoeken we voor elke liefhebber iets tofs uit. Deze games moet je gespeeld hebben.

Horizon Chase (gratis)

Mocht je als gamefanaat al wat langer rondlopen op aarde, dan ben je ongetwijfeld bekend met de successen die Sega in de arcadehallen heeft geboekt met games als Daytona USA en Outrun. Ben je een fan van die games, dan is er nu een nieuw spel waar je je helemaal in kunt verliezen: Horizon Chase. Wanneer je de onderstaande trailer bekijkt dan zul je direct begrijpen waarom: Horizon Chase pakt de essentie van een game als Outrun en gooit daar een moderne jas overheen, zonder die essentie te verliezen.

  • Horizon Chase

Sonic & All Star Racing Transformed (gratis)

Mocht je thuis een Xbox 360, PlayStation 3 of Wii U hebben staan, dan ken je misschien de game Sonic & All Star Racing Transformed al. In deze racegame van Sega nemen klassieke Sega-personages het tegen elkaar op in Mario Kart-achtige racebanen en -auto’s, terwijl ze elkaar bestoken met items en strategieën, die moeten leiden tot een mooie overwinning op de racetrack. Een kenmerkende features aan deze game is dat de banen niet statisch zijn en per lap kunnen veranderen en dat je dan ineens in een boot vaart of vliegtuig vliegt.

sonic-racing-transformed

  • Sonic & All Star Racing Transformed

Real Racing 3 (gratis)

Real Racing 3 mag dan al wel een flinke tijd in Google Play en de App Store staan, het blijft nog steeds één van de beste racegames op Android en iOS, helemaal als je van wat meer serieuzere races houdt – zonder wapens of graphics die je doen denken aan twintig jaar geleden. Het aantal officieel gelicenseerde circuits in Real Racing 3 wordt continu uitgebreid: inclusief een grotere startopstelling voor 22 wagens en meer dan 100 wagens van fabrikanten als Ferrari, Porsche, Chevrolet, Lamborghini, Mercedes-Benz, Bugatti en Audi.

real-racing-3

  • Real Racing 3

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.