Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dropbox en Adobe Acrobat Reader werken samen op iOS

Geschreven door
Geplaatst op24 november 2015, 8:28 CategorieApplicaties

Zowel de Dropbox- als de Adobe Acrobat Reader-applicaties op iOS zijn voorzien van een update, waardoor ze beter samenwerken. Je kunt nu direct pdf-bestanden uit de cloud van Dropbox halen, die bewerken in Acrobat en weer uploaden naar Dropbox.

Dropbox en Acrobat Reader werken goed samen op iOS

Dropbox en Adobe hebben achter de schermen gewerkt aan app-updates voor de Dropbox- en Acrobat Reader-applicaties op iOS, zodat die in het vervolg beter met elkaar samenwerken op het mobiele platform van Apple. Voor beide apps geldt dat ze elkaar zullen openen of raadplegen wanneer je een pdf-bestand bewerkt op je iPad of iPhone. Zo kun je vanuit Dropbox een pdf-bestand openen en die vervolgens bewerken en ondertekenen in Acrobat. Het bewerkte bestand wordt daarna weer automatisch geüpload naar de Dropbox-cloud.

Andersom kun je ook te werk gaan. Heb je bijvoorbeeld de Acrobat Reader-app openstaan en wil je een pdf uit je Dropbox halen? Dan kun je dat nu direct doen. Alle aanpassingen die je maakt, inclusief opmerkingen, handtekeningen en meer, worden na het opslaan direct geüpload naar Dropbox. Volgens Dropbox is het pdf-bestand één van de meest populaire bestanden die in de cloud staat en daarom is een dergelijke samenwerking volgens beide diensten nodig. Je vindt de apps hieronder; ze zijn allebei gratis te downloaden voor iPhone en iPad.

Android-gebruikers mogen de updates volgend jaar verwachten.

  • Dropbox
  • Adobe Acrobat Reader
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.