Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

EA brengt Star Wars Battlefront-app uit voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2015, 16:12 CategorieAndroid

Speluitgever Electronic Arts heeft een nieuwe companion-applicatie uitgebracht voor Android en iOS, voor de game Star Wars Battlefront. Deze game komt over enkele dagen uit voor de moderne spelcomputers en krijgt voorafgaand aan de release dus zijn eigen app.

Download de Star Wars Battlefront-app

Electronic Arts, speluitgever van games als Star Wars Battlefront en Dragon Age Inquistion, heeft een nieuwe companion-applicatie gelanceerd voor zowel Android als iOS. Het gaat hier om de Star Wars Battlefront-app, die vanaf nu al gratis te downloaden is voor de hierboven genoemde platformen. Met de app ben je in staat een strategisch spel te spelen, waarmee je geld kunt verdienen. En wanneer je straks ook de Battlefront-game op je spelcomputer koopt, dan ben je in staat dat geld over te zetten van app naar game.

Maar de in-app credits speelt ook nog het één en ander vrij in de applicatie zelf, waardoor het verzamelen van die eenheden gemakkelijker zal moeten gaan. En als je dan toch de game in huis hebt en je profiel hebt gekoppeld voor die in-app credits, dan kun je ook nog eens je profiel en al je statistieken van je online potjes Battlefront erop naslaan. Ook kun je de stats van je vrienden inkijken en een notificatie krijgen wanneer ze online in de game verschijnen, zodat jullie samen kunnen spelen in de online gevechten van deze Star Wars-titel.

  • Star Wars Battlefront Companion
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.