Eerste beelden van FNAF World naar buiten gebracht

03 november 2015 1 Minuut 0 Reacties
fnaf-world-november

Vandaag zijn de eerste beelden van de aankomende game FNAF World uitgebracht door de ontwikkelaar van het spel, Scott Games. FNAF World valt binnen de Five Nights at Freddy's-franchise, maar is niet de gebruikelijke horrortitel.

FNAF World: de role-playing game van Scott Games

Five Nights of Freddy’s is een gameserie die in een jaar tijd vier games heeft gekregen en een gigantische hit was onder YouTubers. Veel fans van de YouTube-kanalen waar FNAF op gespeeld werd vonden het prachtig om te zien hoe de spelers de stuipen op het lijf gejaagd werd tijdens het spelen van deze griezelige game. Onlangs is het officiĆ«le vierde deel nog verschenen voor zowel Android als iOS, maar vandaag krijgen we alvast een voorproefje van het volgende spel in de franchise, genaamd FNAF World.

FNAF World is niet het typische horrorspel wat je zou verwachten van de franchise, maar een traditionele role-playing game. In deze game kruip je in de huid van Freddy en zijn maatjes (een ongelukkige woordkeuze als je een beetje bekend bent met de lore van de serie) en neem je het op tegen allerlei vijanden, op een manier die spelers van Final Fantasy, Dragon Quest en andere Japanse rpg’s maar al te goed kennen: in turn-based-gevechten. Je mag dus om beurten een aanval doen en moet maar hopen dat alles goed uitpakt.

Je kunt kiezen uit bijna alle personages die tot nu toe in serie zijn verschenen. Helaas heeft Scott Games verder nog geen informatie over het spel naar buiten gebracht, behalve de bovenstaande teaser.

Reacties (0)