Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste foto’s Xiaomi Mi Note 2 Pro te zien

Geschreven door
Geplaatst op15 november 2015, 17:51 CategorieAndroid

De eerste foto’s van de nieuwe Xiaomi Mi Note 2 Pro zijn op internet te bewonderen. De phablet met een scherm van 5,5 inch is een metalen en licht verbeterde versie van de Mi Note 2.

Metalen jasje

De foto’s zijn op internet gezet door de Chinese telecomwaakhond TENAA. Dat ze hier zijn te vinden, betekent dat de phablet zeer binnenkort in de winkels zal liggen. Meestal verkoopt Xiaomi zijn producten alleen in Azië. Het is nog onduidelijk of de Mi Note 2 Pro zijn weg naar Europese winkels zal vinden.

MediaTekprocessor

De Mi Note 2 Pro heeft, behalve een metalen jasje, een 5,5-inch scherm met full HD-resolutie en een 13-megapixelcamera aan de achterkant. De phablet wordt voortgedreven door een 64-bit 2Ghz achtkernige MediaTek Helio X10-processor, die wordt ondersteund door 2GB ram en 16GB opslaggeheugen. Er zijn geruchten die melden dat Xiaomi deze Pro-versie nog van 3GB ram gaat voorzien voordat het toestel naar de winkels komt, maar die zijn nog niet bevestigd.

Vingerafdrukscanner

Niet alleen de metalen achterkant is verschillend van de ‘gewone’  Mi Note 2, ook treffen we op die achterkant een vingerafdrukscanner aan. Die heeft alleen de Pro-versie.

De hardware-specificaties plaatsen deze phablet in het hogere midrange-segment. Afhankelijk van de prijs, die nog niet bekend is, zou het een stevige concurrent voor de Mega-serie van Samsung kunnen worden, en de Mate-serie van Huawei.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.