Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Evernote op iOS laat je schetsen op notities

Geschreven door
Geplaatst op5 november 2015, 8:53 CategorieApplicaties

De makers van de populaire en zakelijke notitie-applicatie hebben bekendgemaakt dat Evernote geoptimaliseerd is voor iOS 9. Ook zijn gebruikers nu in staat om te tekenen op de notities die ze hebben gemaakt of in een nieuwe notitie.

Evernote klaar voor iOS 9

Evernote heeft deze week een update gekregen op iPhone en iPad. Wanneer je de app op één van de twee apparaten hebt staan, dan ben je in staat te tekenen op je notities. Dit blijkt één van de meest gevraagde features te zijn voor de applicaties waarmee je overzichtelijk en met veel opties notities kunt maken, opslaan en delen. Mocht je een Android hebben thuis, dan weet je dat het tekenen daar al langer beschikbaar is binnen de app. Je kunt die tekeningen maken met je vinger, de Evernote- of de Apple Pencil-stylus.

Wanneer je een nieuwe iPhone 6S Plus hebt, dan is het goed om te weten dat Evernote ook ondersteuning aanbiedt voor 3D Touch – daarmee kun je de dikte van de lijn bepalen. Uiteraard is het zo dat al je tekeningen ook worden gesynchroniseerd over de platformen waarop je Evernote gebruikt. Ook kan Evernote lezen wat je schrijft met je handschrift, waardoor je ook naar die notities kunt zoeken wanneer je iets kwijt bent. Als laatste update bevat Evernote ook Split View voor de moderne iPad-eigenaars onder ons.

  • Evernote
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.