Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook lanceert nieuws-app Notify in de VS

Geschreven door
Geplaatst op12 november 2015, 8:33 CategorieApplicaties

Facebook heeft woensdagavond Nederlandse tijd officieel de nieuwsapplicatie Notify gelanceerd – exclusief in de VS, exclusief op iOS. Helaas is het op moment van schrijven niet bekend wanneer we de app hier in Europa en voor Android mogen verwachten.

Notify: de nieuwsapplicatie van Facebook

De kogel is door de kerk: Facebook heeft op donderdagavond Nederlandse tijd dan eindelijk Notify gelanceerd. Helaas wel exclusief op iOS en exclusief in de Verenigde Staten – maar wat niet is, kan natuurlijk nog komen. Met Notify kunnen nieuwslezers zich aanmelden bij verschillende nieuwsmedia, zoals CNN, The Weather Channel, Bloomberg, Comedy Central, Vevo en Vox Media en nog meer dan zestig andere outlets, die per dag artikelen doorsturen naar de geabonneerde lezers. Die krijgen vervolgens een notificatie op hun iOS-apparaat.

Hoewel Notify natuurlijk handig is voor de mensen die door de bomen het bos niet meer zien in hun nieuwsfeed op Facebook zelf, is Notify toch echt vooral bedoeld voor uitgevers en trekken van traffic naar de aangemelde nieuwsmedia. Door een aparte applicatie te lanceren, hoopt Facebook het overzicht terug te krijgen die je kwijt was en met zo veel vooraanstaande media aan boord, blijf je ook nog eens op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen op de wereld. Het is vooralsnog niet bekend wanneer Notify in Nederland gelanceerd wordt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.