Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook Messenger biedt nu stickers te koop aan

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2015, 8:36 CategorieAndroid

De berichtendienst Facebook Messenger biedt vanaf nu ook stickers aan die je kunt kopen en gebruiken binnen de applicatie. Helaas is het momenteel nog zo dat je daarvoor een andere app nodig hebt, aangezien de stickerwinkel nog niet in Messenger zit.

Koop nu stickers voor Facebook Messenger

Het heeft ongeveer twee jaar geduurd, maar de dag is echt aangebroken: Facebook Messenger biedt vanaf nu ook de mogelijkheid aan gekochte stickers te gebruiken in de berichtenapplicatie. Het lijkt er dus op dat Facebook vanaf nu geld wil gaan verdienen de Messenger-app. Echter, de nieuwe mogelijkheid zit nog niet in Messenger gebakken – om stickers te kunnen kopen om die vervolgens te gebruiken in Messenger, die je nog een andere app te installeren: PicoCandy. Die applicatie is verkrijgbaar voor Android en iOS.

En ja, stickers kopen in PicoCandy en gebruiken in Facebook Messenger klinkt achterhaald (bijna archaïsch wanneer je bedenkt dat soortgelijke apps geïntegreerde winkels hebben), maar de ceo van PicoCandy belooft dat dit in de toekomst zal veranderen. We hebben namelijk nog maar te maken met de eerste vorm van deze functie. Uiteindelijk zal de stickerwinkel dus wel in Facebook Messenger geïntegreerd worden. Momenteel biedt PicoCandy negen te kopen stickerpakketten aan, evenals pakketten die gratis te gebruiken zijn.

  • PicoCandy for Messenger
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.