Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook Messenger test berichten die zichzelf verwijderen

Geschreven door
Geplaatst op13 november 2015, 10:08 CategorieAndroid

Facebook probeert momenteel een nieuwe feature uit voor Facebook Messenger: berichten die zichzelf verwijderen na het lezen. Het testen van de feature vindt momenteel alleen in Frankrijk plaats, maar de verwachting is dat de functie binnenkort andere landen aandoet.

Facebook Messenger krijgt berichten die zichzelf verwijderen

Facebook test momenteel een nieuwe feature uit voor Facebook Messenger, in Frankrijk: berichten die zichzelf verwijderen. De verwachting is echter wel dat iedereen met Facebook Messenger op zijn mobile device de functie gaat krijgen. Berichten die zichzelf verwijderen lijkt natuurlijk heel erg op de core business van de mobiele telefoonapplicatie Snapchat, waar gebruikers elkaar foto’s en berichten sturen die maar enkele seconden te zien zijn. Snapchat is inmiddels ook al maanden eigendom van het sociale netwerk Facebook.

Mensen in Frankrijk die Facebook Messenger gebruiken hebben voortaan een extra icoontje aan de bovenkant van hun app, in de vorm van een zandloper. Je hebt als Facebook Messenger-gebruiker altijd de mogelijkheid te wisselen tussen blijvende en zichzelf verwijderende berichten, door op dat icoontje te tappen – mocht je kiezen voor de laatste optie, dan blijven die berichtjes een uur bestaan voordat ze verwijderd worden. Wanneer deze functie wereldwijd of in Nederland wordt uitgerold, heeft Facebook echter nog niet bekendgemaakt.

  • Facebook Messenger
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.