Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook presenteert Photo Magic voor Facebook Messenger

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2015, 9:26 CategorieAndroid

Facebook heeft een nieuwe feature geïntroduceerd voor Facebook Messenger, waarmee je sneller foto’s kunt doorsturen naar je vrienden. De feature heet Photo Magic en wordt nu uitgerold op Android in Australië, maar komt in de komende weken ook naar iOS en de rest van de wereld.

Facebook Messenger: gebruikers versturen 9,5 miljard foto’s per maand

Omdat Facebook Messenger-gebruikers elkaar maandelijks 9,5 miljard foto’s toesturen, wilde Facebook daar iets mee doen. Het proces moet vergemakkelijkt worden, zodat die mensen er niet mee stoppen. Het idee achter Photo Magic, een nieuwe feature voor Facebook Messenger, was dan ook snel geboren. Met deze functie is het mogelijk sneller je foto’s door te sturen naar je vrienden, omdat Facebook Messenger eigenlijk al het werk voor je doet: het zoekt de foto’s met daarop je vrienden uit en vraagt of je die wil doorsturen.

Facebook Messenger heeft dus toegang tot je foto’s nodig. Wanneer het een geschikte foto gevonden heeft, dan verstuurt het een notificatie met die boodschap en de vraag of je die foto meteen wil doorsturen. Een handige feature voor de mensen die het zat zijn om te zoeken naar die ene leuke foto met je vrienden of vriendinnen – het duurt misschien wel even, maar dan heb je ook wat. Photo Magic wordt op dit moment uitgerold op Android in Australië, maar Facebook heeft aangegeven dat iOS-eigenaars en de rest van de wereld de update ook krijgen.

  • Facebook Messenger
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.