Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fallout-toetsenbord C.H.A.T. beschikbaar voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op4 november 2015, 9:05 CategorieAndroid

Bethesda heeft een officieel Fallout-toetsenbord uitgebracht voor zowel Android als iOS, natuurlijk vlak voor de release van Fallout 4. Het toetsenbord heeft de naam C.H.A.T. gekregen, dat staat voor Communication Hub And Transmitter.

Download nu het officiële Fallout-toetsenbord

Eén van de grootste console- en pc-spellen van dit jaar (en mogelijk van deze generatie spelcomputers) verschijnt over enkele dagen op pc, PlayStation 4 en Xbox One: de game Fallout 4, van Bethesda Studios. Om mensen alvast enthousiast te krijgen over de game, brengt de speluitgever enkele vormen van merchandise uit van het spel, zoals bijvoorbeeld Fallout C.H.A.T.: een toetsenbord voor zowel Android als iOS, met uiteraard enkele emoji die zijn gebaseerd op personages, uitdrukkingen en items uit Fallout.

In totaal biedt de applicaties zestig nieuwe emoji aan evenals enkele geanimeerde plaatjes (gifjes). Het toetsenbord is hieronder gratis te downloaden voor zowel Android als iOS en er zijn verder ook geen in-app-aankopen aanwezig. Het feit dat je straks alles Fallout communiceert, betekent dat je al genoeg betaalt en dat je enorm veel werk uit handen neemt van de pr-afdeling van Bethesda (ook al zitten daar aardige gasten die dat werk best aankunnen). Al met al een grappige vorm van adverteren – voor de echte Fallout-fans.

  • Fallout C.H.A.T.
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.