Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Flickr ondersteunt nu 3D Touch op iPhone 6S Plus

Geschreven door
Geplaatst op5 november 2015, 17:44 CategorieApplicaties

De makers van de foto-applicatie Flickr hebben aangegeven dat de app nu geoptimaliseerd is voor iOS 9 en 3D Touch ondersteunt op de nieuwe generatie iPhone-modellen, zoals de iPhone 6S Plus. De update is nu beschikbaar in de App Store.

Flickr klaar voor iOS 9 met 3D Touch

Foto-applicatie Flickr is klaar voor iOS 9 op iPhone 6S en iPhone 6S Plus. De app ondersteunt voortaan namelijk 3D Touch en Spotlight. Dankzij 3D Touch ben je sneller in staat de meest verrichte handelingen binnen de app te gebruiken, door het app-icoontje tijdelijk ingedrukt te houden. Doe je dat, dan verschijnen er vier mogelijkheden in beeld: foto uploaden, je feed, notificaties en zoeken. Wanneer de Flickr-app is geopend ben je in staat berichten, notificaties en profielen te previewen door ze even ingedrukt te houden.

Daarnaast ben je nu in staat sneller door je foto’s te scrollen, door van rand naar rand te vegen. Wanneer je gebruikmaakt van Spotlight, dan kun je door je fotoalbums, groepen en recente toevoegingen gaan rondkijken om te zien of daar hetgeen zit waar je naar op zoek bent. Ook is het zo dat wanneer je nu een link naar een Flickr-foto krijgt en je drukt erop met je phablet in je hand, dan opent de link zich in de app en niet in de browser. De update wordt momenteel uitgerold. De app is via de onderstaande link te downloaden.

  • Flickr
  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.